witblad

Woning COMA

Extra ramen en het gebruik van spiegels vergroten het ruimtegevoel en het zicht op het landschap.

Aan de hand van 3D simulaties werd met de bewoners een keuze gemaakt op vlak van materiaal en kleurgebruik.

In uitvoering.

Zwevegem - 2013

20131129-ontwerp-keuken.jpg
Screen Shot 2016-11-18 at 12.08.46.png
20140115 coornaert-maertens ontwerp 2014-01-29 21223400000.jpg
20131028-3D-keuken-V2-AlleDwarsBalken.jpg
20131014 3D slk1.jpg
20131015 slk boven.jpg
20131016-3D-badk1.jpg
20131028-3D-keuken-V1-Wit.jpg
20131028-3D-keuken-V3-AlleBalken.jpg
20131028-3D-keuken-V4-AlleBalkenEnRamen.jpg
20140115 coornaert-maertens ontwerp 2014-01-29 21192200000.jpg
20140115 coornaert-maertens ontwerp 2014-01-29 21244000000.jpg
20140115 coornaert-maertens ontwerp 2014-05-15 21274300000.jpg
20140115 coornaert-maertens ontwerp 2014-05-15 21325800000.jpg
20140115 coornaert-maertens ontwerp 2014-05-19 08242300000.jpg
20140115 coornaert-maertens ontwerp 2014-05-19 08253300000.jpg