witblad
BrooklynBrugge07.jpg

Brooklyn Brugge

Een middeleeuwse ridderzaal in een historische stad. 

Onder de grote dakkoepel ontwierpen we een ruimte die het licht filtert en geluid absorbeert. 
De vorm refereert naar het gabariet van oude houten woningen.
De verlichting zijn de zwaarden aan de wanden.
Spiegels vergroten het ruimtelijke effect. 
Vanuit de winkel betrekken we de tuin via een groot raam dat achteraan de tuin wordt herhaald en de buitenruimte weerspiegelt.

Een social media wall nodigt bezoekers uit om deel te nemen aan de online aanwezigheid van Brooklyn.

Brugge - 2012

BrooklynBrugge07.jpg
BrooklynBrugge01.jpg
BrooklynBrugge02.jpg
BrooklynBrugge03.jpg
BrooklynBrugge04.jpg
BrooklynBrugge05.jpg
BrooklynBrugge06.jpg
BrooklynBrugge08.jpg
BrooklynBrugge09.jpg
BrooklynBrugge10.jpg
BrooklynBrugge11.jpg
BrooklynBrugge12.jpg
BrooklynBrugge13.jpg
BrooklynBrugge14.jpg